10 Nisan 2014 Perşembe

SAÇLARIMI BOYADIM İSTEDİĞİMDEN KOYU OLDU NE YAPABİLİRİM?

SAÇLARIMI BOYADIM İSTEDİĞİMDEN KOYU OLDU NE YAPABİLİRİM?
Diyorsan doğru yerdesin :) deneyimlerime dayanarak evde kolay bir şekilde yapabileceğin bir kaç formül verebilirim.İstediğinden koyu bir renk elde ettiysen

SAÇLARIMDA SICAK BİR TON OLSUN İSTİYORUM

1-Mutfakta kullandığımız bulaşık deterjanından çok az miktarda saç diplerine değdirmeden yıkayıp saç boyanı akıtabilirsin,bu saçları yıpratan fakat etkili bir formül.Fakat kuaförlerin saç rengi akıtmak için kullandığı formülleri düşünürsek yinede masum diyebiliriz.






SAÇ BOYAMA SONRASI SAÇLARIM YEŞİLE DÖNDÜ

2-Zeytinyağı kesinlikle saç rengini bir ton açacaktır.Saçlarını iyice zeytinyağı ile karıştır,5 dakika sonra bol şampuan ile 3 kez yıka ve mutlaka saç kurutma makinesi ile iyice kurut.
3-Eğer saçlarını altın rengine dönüştürmek isterken yeşile dönen bir renk olduysa çaresi var.Garnier Nutrisse'nin renk uzmanının tavsiyesine göre,bir konserve domates suyu ile saçlar sıcak renge dönüşüyor.'Saçlarını ıslat,domates suyunu tüm saçlarına sür ve 30 dakika beklet,tamamen durula.
4-Saçların kumral tonlarında ise bir iki ton doğal yollardan açmak istersen John Frieda şampuan kullanmanı tavsiye ederim.İçindeki doğal papatya özleri ile zamanla saçların bir iki ton açılacaktır.Yine aynı ürünün saç açıcı spreyide bulunmakta fakat henüz Türkiyede satışa sunulmadı.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder