11 Nisan 2014 Cuma

JEAN CEKET VE YELEKLER

JEAN CEKET VE YELEKLERE BAHAR GELDİ:)



Bahar ve yaz aylarında en sevdiğim giysi, jean ceket ve yelek diyebilirim.Beyaz bir jean pantolonla giyildiğinde şık ve rahat olduğundan kurtarıcı giysilerim arasında.:) Ben bu tasarımlara bayıldım.
Eski jean ceketlerinizi yelek haline getirebilir,dantel,taş ve metal süslemelerle şık bir tasarım yapabilirsiniz.Paylaştığım tasarımlar Diy projesi olarak paylaşılmış.İlk fırsatta yelek ve ceket tasarımı deneyeceklerim arasına girdi.Geçen yaz sağdaki dantel şortun hemen hemen aynısını Batik'den aldım.Çok şık duruyor.Yapımı çok güzel anlatılmış.



Pembe jean yelek,sırt kısmına tül dikilerek yapılmış,semt pazarlarında kumaşçılar pazarında bu tüllerden parça halinde bulmak mümkün,metal zımbalar ise tüm tuafiyelerde satılıyor.


Modası asla geçmeyen jean,her yaşta insanın vazgeçilmez giysisi haline geldi.jean gömleği olmayan yoktur sanırım:)Yaka ve cep kısmına tuafiyelerden alacağınız (dikilecek tarzda olanlardan alırsanız yıkamaya uygun olur)inci ve taş ile süslemek mümkün.2014 yaz sezonunda Batik reyonlarında yaka ve manşetlerde bu süslemelere rastladım.


Jeanleri artık farklı tasarımlarda görmek mümkün.Dantel,fisto,boyama,taş,savaroski süslemelerle daha farklı detaylarla karşımıza çıkıyor.
jean gömlekte sırt dantel ile yenilik kazanmış.


Yelek üzerindeki Arma süslemeleri tuafiyelerde ütü ile yapışan ve dikilecek tarzda olanları var.Daha farklı süsleme ve çeşit arayanlar Eminönüne gidebilirler sonsuz seçenek görmek mümkün.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder